5 super voordelen van Klaartjes skype begeleiding

wat zijn jouw voordelen van van een skype abonnement bij Klaartje klus

  1. Geen voorrijd kosten, geen koffie zetten voor een vreemde waar je verder niets mee hebt
  2. Je betaald per minuut en niet per uur
  3. als je lid bent betaal je niet meer dan 1,25 per minuut
  4. Je krijgt alleen advies en geen verkoop praatjes
  5. als ik het niet weet dan zoek ik het GRATIS voor je uit je betaalt nooit meer dan de telefoontijd.

Hoe werkt het, bekijk het filmpje hier onder en je weet het.


Abonnement op, 1 op 1 begeleiding:
Dit abonnement geeft je recht op 1 op 1 begeleiding via Skype. Je maakt via e-mail een afspraak met Klaartje en een van onze specialisten helpt je verder bij je vragen over je klussen. Maandelijks opzegbaar.

Wat heb je nodig:)*
Je hebt nodig: een computer met een goede webcam en een deugdelijke internetverbinding zodat je via Skype de klussen kunt bespreken waar je hulp bij nodig hebt. Het abonnement voor deze service is € 8,87,- per maand. De overige kosten bedragen € 1,25 per minuut. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar. De eerste keer inschrijven is gratis, vervolg keren inschrijven breng ik € 15,= administratie kosten in rekening.

Wanneer je je via dit artikel aanmeld dan heb ik een aantal verrassingen voor je een bonus moet ik dat geloof ik noemen in het verkoop jargon. Niet is het zo dat ondanks dat ik je in deze blog absoluut iets probeer te verkopen ik dit voornamelijk doe om jou iets waardevols te kunnen geven en is het verder aan jou.

Geef je direct op klik hier

Goed terug naar de bonus-sussen:

  • wanneer je je aanmeld via dit artikel krijg je als cadeautje je abonnement de 1ste 2 maanden gratis.
  • wanneer je je aanmeld in de periode dat deze crazy bonus geldig is krijg je het eerste half uur gratis van mij cadeau of
  • wanneer je je aanmeld in de periode dat deze crazy bonus geldig is krijg je gedurende de 1ste 2 maanden een korting op je je bel kosten je betaald dan nog maar 80 cent per minuut.

Deze cadeautjes zijn niet door lopend beschikbaar dus hou dit artikel in de gaten wanneer je wilt gaan klussen.

Oja dat vergeet ik nog:de eerste 3 die zich aanmelden help ik geheel gratis zonder bel kosten en zonder abonnement met hun eerste klus

ben jij bij de eerste 3 die zich aan melden dan help ik jou helemaal gratis met je eerste klus.
der is een catch, ik mag de opnames die ik maak van die klus en gebruiken voor mijn eigen reclame doel einden, dus niet voor de verkoop en je verplicht je tot het geven van een aanbeveling. Hier in vertel je hoe jij het ervaren hebt.

Niet iedereen kan mee doen aan deze actie, je kunt je natuurlijk afvragen waarom niet. Dit is omdat ik, wij een bepaalde ideologie hebben achter alles wat we doen, wat willen wij bereiken met met deze actie en wie willen we bereiken met deze actie.Is dit jouw actie????

Ben JIJ diegene die we zoeken?
klik hier en find out

Ik wil graag van je weten wat je van deze actie vindt, zou je me dit willen laten weten in het commentaar vak hier onder. Iedere ter zake doende reactie levert je een spaar punt op.

)* je kunt ook een online skype afspraak maken zonder dat je een abonnement hebt, je betaald dan 3,25 euro per minuut.

No comments yet.

Laat een reactie achter

Onderdeel van de Tomaat