Bedankt voor het invullen van de enquete

Wat super fijn dat je voor ons de enquête hebt willen in vullen we zijn er echt mega blij mee.

We willen je hiervoor graag in stijl bedanken: Vind je het leuk om tafeltjes op te Leuken wil je weten hoe je waarom je een pompoen zou willen uithollen dan is Do It Yourself voor jouw de goeie keuze (DIY) We een paar leuke en informatieve filmpjes voor je, dan vul je je voornaam in en je E-mail adres in het onderstaande formulier en de linken van zelf toe gestuurd en je krijg dan ook de nieuwe DIY informatie van ons toegestuurd wanneer die er is.

Wanneer je meer affiniteit hebt met verbouwen aan je huis, het opknappen van je kinderkamer of het ophangen van een boekenplankje (H.C. klussen, dit is begonnen als een intern grapje maar zoals je ziet hebben we besloten om het er in te houden en het staat voor Hard Core klussen), dan ben je  dan hebben we een paar anders gezinde filmpjes voor je en je krijgt dan ook de nieuwe H.C. informatie van ons toegestuurd wanneer die er is.

vind je het beide geweldig dan vul je ze gewoon alle alle 2 in. Als je genoeg van ons hebt dan kun je altijd op zeggen, onder aan iedere e-mail van mij kun je unsubscribe (opzeggen)button klikken. vind je het leuk als je beid cadeautjes krijgt dan meld je je gewoon voor beide aan. Let op! de email kan terecht komen in de spam of ongewenst map! EN ER ZIJN GEEN verplichtingen 

Onderdeel van de Tomaat