cadeau DIVA als je de vragen niet hebt beantwoord

Jouw cadeau is, als dank dat je dus niet 18 euro betaald per maand, je betaald  € 8,87 zoals in het filmpje staat.
je voordeel ten opzichte van ons eigen toch al belachelijk lage aanbod want stel je eens voor dat je een klusjes man of vrouw moet laten komen om je verwarming te repareren, en er blijkt dan dat je alleen water bij had moeten vullen, de voorrijd kosten van een gemiddelde monteur zijn zo gemiddeld tussen de 80 en de 120 euro. je wil een plankje ophangen een klusje man of vrouw rekent minimaal 25 euro per uur en als hij zij zichzelf respecteert rekenen ze 25 euro voorrijd kosten of km geld of iets dergelijks en dan kun jij de troep op ruimen en je hebt niet de voldoening van het doen en het kost je de zelfde tijd want eigenlijk kun je toch niks anders gaan doen. Maar goed daar had ik het niet over, ik had het over mijn offer: voor jouw je betaald dus niet 12 x 18= € 216
maar
12 x 8,87= € 106,44

Of wat je kunt doen is je nog een keer aan melden en de vragen als nog beantwoorden dan heb ik een nog beter aanbod voor je.

Ik wil je niet vertellen hoe lang dit aanbod geldig is want ik wil je eigenlijk stimuleren om je nu gelijk aan te melden voor jou en voor mij, het stimuleert mij weer om extra’s te ontwikkelen voor jouw.

Je hebt een Paypal account nodig, heb je dat niet klik dan op deze link die gaat naar de uitleg voor het aanmaken van paypal onder aan deze uitleg pagina staat een link die je terug brengt op deze pagina.

Het wordt een beetje lastig als je geen creditcard hebt, maar het wordt wel opgelost tijdens het proces, het kost je tussen de 5 a 10 minuten om een paypal rekening aan te maken afhankelijk van je handigheid op de computer. Een Paypal rekening hebben kost niks, en gebruiken buiten de kosten voordat wat je koopt ook niet, kortom het is gratis tenzij je zelf iets wilt verkopen en dus goedkoper dan je huidige bank.

Onderdeel van de Tomaat