Laat het me weten!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????

D.

k heb 2 mailtjes gekregen van de week waar ik even op wil reageren. De ene vroeg waar staat die D en zo voor wat is dat, ik snap het niet, dat was de strekking van de mail. Dus ik wil even heel kort nog een keer uitleggen waar het voor staat. En als je dan nog meer wilt wetenhttp://www.klaartjeklus.nl/bouwvakkers-en-diva/

D. = Diagnose stellen  ( vaststellen wat je wilt gaan doen en hoe)
I.  = Inventariseren
( wat heb ik nodig en wat heb ik en wat moet ik halen) het boodschappenlijstje
V. = Visualiseren
( voor je geest halen hoe het er uit gaat zien hoe blij je er mee gaat zijn en de jouwen en hoeveel plezier je er van gaat hebben)
Je innerlijke peptalk

A. = Actie
( ………….!!!!!!!!)

Ik werk zo in mijn bedrijf en voor mij werkt de D.I.V.A. methode in mn bedrijf en voor de mensen waar ik mee werk, fantastisch. Ook bij klanten thuis (klaartje on tour) werkt dit uitstekend we stellen op deze manier gezamenlijk een project plan op.

 

 I.

Vraag 2 ging over iets heel anders en had te maken met bedrijfskleding voor vrouwen jammer genoeg is deze vraag niet bij het artikel zelf gesteld, maar ik wil er toch graag antwoord op geven. Het antwoord is ja het bestaat maar. Is er keus, is het stijlvol? Dat zijn dingen die je je af kunt vragen.
Je kunt je natuurlijk ook af vragen of dat ubberhaubt belangrijk is. in veel gevallen heb ik zoiets van het maakt me niet zoveel uit, en bij sommige klussen zou ik er graag in bedrijfskleding toch netjes uit zien dus herkenbaar dat ik aan het klussen ben, maar ook gewoon dat ik er uit zie als een vrouw. Misschien is dat anders als je thuis bezig bent, ik denk het niet overigens, ik heb toen ik begon met klussen aardig wat goeie kleren verziekt omdat ik er niet als hobbezak uit wilde zien. Bij het terug lezen net merk ik dat ik opgeschreven heb maakt het me niet zoveel uit, en zo is het precies het maakt me niet zoveel uit,maar het kan me wel schelen.
Ik wil heel graag van jullie horen hoe jullie der over denken, en ik zal in mn volgende artikel  wat bedrijven melden die vrouwen bedrijfskleding doen.

V.

Nu zit ik heus niet te wachten op pumps met stalen neuzen, alhoewel is misschien toch wel leuk, allerlei leuke kleurtjes, of mooie laarzen met een stalenplaat in de zool tegen spijker in je voet, eigenlijk vind ik het toch wel een aantrekkelijk idee.
Wat vind jij der eigenlijk van?
Met het kopen van werkbroeken heb ik dus een enorm probleem, de bedrijf kleding die ik voor vrouwen heb kunnen ontdekken de laatste jaren is gemaakt voor de gemiddelde lengte en omvang dus val je daar ook maar even buiten dan zitten je broekspijpen tot net onder je knieen of of je loopt in de breedte vast.
Dan neem je toch een mannen broek zou je zeggen, maar ja daar kun je dan je heupen weer niet in kwijt en …….

Ik ben aan het bekijken of er belangstelling is om een online winkeltje te beginnen waarop je gereedschappen kunt bestellen die geschikt zijn voor vrouwen met maatvoering en keuze tips zoals verhouding tussen vingerlengte en steeldikte enz.
Hoe goed zou het zijn om daar een kleding gedeelte aan toe te voegen, met kleding die past die stoer is omdat je nu eenmaal klus-Ster, en je er ook nog uit laat zien als vrouw, en dat je je ook kunt bewegen als zodanig omdat de ruimtes niet op de verkeerde plaats zitten.

Nahja, het lijkt mij heel leuk,

A.

De actie vandaag ligt bij jou,
ik wil heel graag weten wat jij zou willen zien in jouw vrouwen klussen shop

 • wil je inderdaad pumps met stalen neuzen of voet bescherming aan de onderkant laat het weten
 • wil  je je eigen gereedschappen lijn
 • wil je rekenvellen waarin je bv de oppervlakte van je muur ingeeft wat voor ondergrond het is en dan op de knop drukt en binnen een aantal dagen alles thuis geleverd krijgt wat je nodig hebt.

Laat weten wat je wilt en ik ga kijken of het te regelen valt?
Ik wil heel graag jouw reactie zodat ik weet wat ik kan doen.

Dus laat je reactie in het commentveld hieronder, vergeet niet Am Not Spammer er boven aan te vinken.

buiten pumps ook de reguliere veiligheidsschoen

 

Tot snel
Klaartje

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

3 Responses to Laat het me weten!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????

 1. Esther Molenaar maart 5, 2015 at 10:32 am #

  Ha ha! Pumps met stalen neuzen. Nee, daar zit ik niet op te wachten.

  Wel op werkkleding die tegen een stootje kan en voor een vrouwenlijf gemaakt is. Waar je ook kijkt in alle krantjes met werkkleding voor het klussen staat ALTIJD een man. ALTIJD! Waarom?
  Blijkbaar heerst er nog steeds het idee dat de man de klusser in huis is.

  In een huishouden met alleen vrouwen kan ik je het tegendeel bewijzen. Bij ons zijn……je raad het al……de vrouwen de echte klussers in huis.

  Voor werkkleding grijp ik al snel naar een oude spijkerbroek en een oud shirt, maar ik wil ook wel eens een echte werkbroek met van die verstevigde knieën, zodat ik nog fatsoenlijk kan opstaan nadat ik een laminaatvloer heb gelegd.

  Ik hou van kleur, maar roze hoeft niet perse. Mag wel hoor. Rood is ook mooi en paars. Waarom niet wat variatie.

  En voor de apparatuur is het wel handig om lichtgewicht apparaten aan te bieden. Ik heb nu een zware hamerboor, das best lastig om met 1 hand vast te houden en geloof me die momenten zijn er…..

  Die rekenvellen? Mmmm, ik ga liever zelf op zoek en ik wil natuurlijk niet wachten. Kan de uitkomst zijn dat aangegeven wordt wat je het beste kunt gebruiken en dat je met dat boodschappenlijstje zelf direct naar de bouwmarkt kunt gaan?
  Ik ben dan wel een vrouw, maar wil ook graag in mijn EIGEN KRACHT blijven staan als klusser. Anders ben ik alsnog afhankelijk van een ander.

 2. Klaartje Klus maart 5, 2015 at 10:49 am #

  Hoi Ester

  wat een ontzettend tof en uitgebreid antwoord en uiteraard komt ook de mogelijkheid om het rekensheet te gebruiken zonder dat je bij ons besteld, het gelijk bestellen wordt een extra service maar zeker geen must.

  We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen

  dank en een fijne dag

  Klaartje

 3. Joyce Boerkoel maart 20, 2015 at 1:49 pm #

  Als ik klus, trek ik gewoon oude kleren en schoenen aan die lekker zitten en vies mogen worden. Maar ik kan me voorstellen dat als je veel moet klussen een echte werkbroek wel lekker zou zijn. En dan is een broek die lekker zit belangrijk. Ik hoef niet zo nodig in het roze gekleed, maar een rode overall zou ik ook wel willen hebben en zeker als die speciaal ontworpen is voor vrouwen. Nu heb ik wel een blauwe overall die vast is gemaakt voor een mannenlijf en die draag ik dus liever niet omdat die niet echt goed zit.
  Gereedschappen speciaal voor vrouwen hoeft echt niet voor mij. Wel zijn handschoenen die goed zitten een must. Ik heb redelijk grote handen, maar als ik werkhandschoenen aantrek dan zijn die meestal veel te wijd!
  Voor een klus bedenk ik zelf wat ik nodig heb en veel heb ik al in huis.

Laat een reactie achter

Onderdeel van de Tomaat