LIVE Cursus, in 18 uur ben je een klus D.I.V.A.

In de live cursus DiY (do it yourself) doen jij er alles aan om met voldoende zelf vertrouwen naar huis te gaan om iedere klus die er is te onderzoeken(Diagnose stellen) te inventariseren, te visualiseren en dan ook nog de actie te durven ondernemen.

 In deze live cursus  halen we het beste uit jouw, we laten je de basis dingen van het klussen zelf ervaren en de praktijkstukken ( Klaartje) worden afgewisseld met theorie (Niels). Je krijgt antwoord op je vragen, je het materiaal en de gereedschappen van ons in bruikleen, en als je wilt kun je ze tegen kostprijs mee nemen.
je krijg van ons een werkstuk te maken wat je thuis kunt gebruiken en voldoende informatie en oefening om als het niet afkomt, om dat thuis verder te kunnen.
 ExtrainfoJe krijgt een cursus werkboek met allerlei extra “weetjes en watjes”. Dit is extra informatie die je niet direct nodig hebt voor je cursus maar die je mogelijk meer inzicht geven en zeker meer kennis. en heb je der geen zin in, dan bekijk je het niet, voor deze cursus heb je zoals gezegd niet nodig.
 boubytrapOver de onderwerpen waarover we met je aan de gang gaan weet aan het eind van de cursus hoe je de zaken kunt aanpakken en
waarschijnlijk belangrijker, hoe je het niet moet doen. wat gevaarlijk is en waar je op moet letten.
Op onze site gebruiken we verder ook deze typetjes met de zelfde bedoeling.
 Wat kun je en belangrijker nog wat durf je als je naar huis gaat na twee vermoeiende en leuke dagen.

  • je kunt en hebt gedaan, diverse verf technieken (als je zelf iets hebt wat je op wilt knappen dan kun  je dit mee nemen, klein kastje of een stoel of zo iets)
  • een stopcontact vervangen
  • een stekker aan een snoer zetten (verlengsnoer maken)
  • je weet hoe een meter kast werkt
  • je hebt verschillende pluggen in verschillende materialen gebruikt
  • We laten je een klei stukje tegelen zien en beleven
  • en we gaan je laten voelen hoe dik stuk is en je kunt een stukje proberen

Het is een cursus met veel informatie lange dagen en vermoeien werkt dat je waarschijnlijk niet gewend bent, het zijn hele andere bewegingen dan die je normaal maakt dus vermoeiend genoeg allemaal.

We willen er niet alleen een bikkel weekend van maken, we verzorgen een goede en gezonde lunch met salades en fruit. We willen dat je goed slaapt dus als je wilt zoeken wij een slaapplaats voor je.

Je betaald alleen:

  • kosten voor de lunches en de koffie en thee (45 euro)

Wat je dan verder zelf nog moet betalen is je diner.

 Te laaaat  je kunt je niet meer inschrijven, volgende keer beter!

 

Onderdeel van de Tomaat